Livsglede for Eldre

Påmelding til Webinar

Fokus på personsentrert omsorg, og dyr som meningsfulle aktiviteter for eldre

tirsdag, 10. mai kl. 12.00 - 14.00

Når du har meldt deg på får du tilsendt en innloggingskode.

Denne bruker du på https://livsglede.digital-event.no den 10. mai.

Påmelding

Program

  • 12.00 Konferansier: Christine Sandø Lundemo (15 min)
  • 12.15 Dyrebar omsorg v/Line Sandstedt (15 min)
  • 12.30 Lund omsorgssenter v/Linda Pedersen og Merethe Birkeland (15 min)
  • 12.45 VilMer v/Vegar Samestad Hansen (15 min)

13.00 - Pause (10 min)

  • 13.10 Inn på tunet v/Hege Lindstrøm (20 min)
  • 13.30 Besøkshunden Snorre v/Line Nordal Andersen (15 min)
  • 13.45 Mattilsynet v/Sara Oden- Haugen (15 min)
  • 14.00 Takk for oppmøtet